Techtube Pro USB Bluetooth adapter

Met deze handige USB adapter maak je van elk apparaat met USB 2.0 poort een Bluetooth zender/ontvanger. Er is geen kabelverbinding nodig, het dataverkeer kan via deze draadloze verbinding lopen. Heb je dus geen Bluetooth op bijvoorbeeld je laptop maar wel een USB 2.0 poort, dan kun je met de Techtube Pro USB Bluetooth adapter je laptop geschikt maken voor communicatie via deze draadloze techniek. Geen moeilijk gedoe met openschroeven van het apparaat, gewoon inpluggen en klaar. Technische specificaties: snelheid van dataoverdracht 3 Mbit/s, Bluetooth versie 4.0, klasse 2, geschikt t/m Windows 10, maximaal bereik +/- 10 meter. Let op: werkt niet op USB 3.0 poorten, niet compatibel met MS Designer Mouse.

Geen dure operatie aan apparatuur nodig

Het toevoegen van mogelijkheden aan je computersysteem kan danig in de papieren lopen, vooral als je hier zelf niet handig in bent en je bent uitgeleverd aan de vaak dure professionals. Met de Techtube Pro USB Bluetooth adapter kun je dit probleem omzeilen; er hoeft immers geen schroefje aan je computer los gedraaid te worden. Inpluggen in de USB 2.0 poort en de adapter wordt in de meeste gevallen automatisch door je systeem herkend. Net zo makkelijk is het om de adapter weer te verwijderen, zo kan niemand zonder dat je het zelf wilt via Blue tooth contact maken met de computer. Met de Techtube Pro USB Bluetooth adapter kun je snel, veilig en goedkoop je computer pimpen.

Handige “blauwe” technologie

Omstreeks het begin van deze eeuw is Bluetooth, een open standaard voor draadloze verbindingen, op de markt gebracht. Het is met name bedoeld om op korte afstanden te kunnen communiceren met andere apparaten. Veel mobiele apparatuur communiceert op deze manier met elkaar. Met één zender kunnen meerdere ontvangers bereikt worden, ze moeten alleen in het zendbereik van de zender liggen. Er kunnen zelfs netwerkjes gevormd worden met andere apparaten. Van de inmiddels vier versies maakt de Techtube Pro USB Bluetooth adapter gebruik van de nieuwste versie 4. Hoe klein het apparaatje ook is, het zit vol met de laatste technieken.

Een veelzijdig merk

Het merk Techtube Pro heeft een grote hoeveelheid elektronische producten in het assortiment. Van kabel tot HDMI splitter en van stekkerdoos tot ventilator. De keuze aan producten is enorm. Toch hebben al deze producten één eigenschap met elkaar gemeen, namelijk de uitermate goede prijs/kwaliteitsverhouding. Niet altijd de goedkoopste, maar wel degelijke techniek. Wil je hulp bij de keuze van je USB adapter of een ander product uit onze shop, neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links